Be There

Gebruik jij noppenfolie?

 

Het is alleen maar fijn als je weet wat de voordelen zijn van noppenfolie. Zo kun jij er namelijk voor zorgen dat alle producten veilig en heel aankomen bij de klanten. Je hebt diverse formaten van deze folie in ons assortiment. Het kleinste formaat heeft een breedte van 50 cm en de grootste rol is 2 meter.

De lengte kan 10 meter zijn maar ook 100 meter of anders. Zorg daarom dat jij er ook alles over te weten komt zodat jij de keuze kunt maken van hetgeen wat jji nodig hebt. Dit kun je uiteraard op de website bekijken wanneer je een product leest.

Voordelen noppenfolie

Steeds meer mensen komen er achter wat de mogelijkheden en de voordelen zijn van noppenfolie. Waarom maak jij er nog geen gebruik van? Het is namelijk goed dat je gaat voor veiligheid en bescherming van je producten als je het een en ander op moet sturen. Je zou het kunnen zien als de ideale manier om je artikelen te verzenden zonder dat ze beschadigen tijdens het transport.

Een andere naam voor het noppenfolie is bubbeltjesplastic. Bij ons vind je hoe dan ook een ruim assortiment aan folie en dan kun jij zelf je keuze maken wat je nodig hebt en hoeveel. Als er vragen zijn dan horen we dat ook graag zodat wij je verder kunnen helpen.