Be There

Ben jij op zoek naar live camerabewaking?

Voor wie zijn of haar winkel optimaal wil beschermen zal ervoor kunnen kiezen om live camerabewaking te installeren. Maar is dit voor ieder bedrijf aan te raden? Je wilt immers jouw producten continu blijven bewaken wanneer er gevaar op de loer ligt.

Ondernemers zitten er niet op te wachten dat hun gehele winkel overhoop gehaald wordt door ongewenste gasten. Nog niet eens gesproken over financiële en emotionele schade. Het herstellen na een inbraak is een tijdrovend proces wat helaas gebeuren moet worden. Maar dit zou eventueel voorkomen kunnen worden door een geschikte camerabewaking te installeren welke live gevolgd kan worden.

Bij Brinkman heb je bijvoorbeeld de keuze om vanaf tien uur in de avond tot en met zes uur in de ochtend de camera live te laten volgen. Zij kunnen vervolgens direct inspringen mocht er gevaar dreigen en de hulpdiensten worden dan direct ingeschakeld.

Zitten er kosten aan verbonden om het live te volgen?

Het belangrijkste van allemaal is dat jouw pand of woning live in de gaten gehouden wordt. Doordat er gewerkt wordt met een geavanceerd analysesoftware kunnen zij dit op ieder camerasysteem installeren. Dit betekent dat als er beweging is dat er direct actie ondernomen kan worden. De kosten om live beelden te volgen door de centralisten begint bij 59 euro per maand en dat is per camera. Dit geeft je wel een stuk meer veiligheid om jouw winkel of woning te beschermen.