Be There

Band boeken

Band boeken? Wil je een coverband huren voor jouw feest, bruiloft, bedrijfsfeest of andere gelegenheid? Dan ben je bij Evenses aan het juiste adres. Live muziek maakt namelijk ieder feest compleet! Of je nu op zoek bent naar een coverband die sfeervolle achtergrondmuziek speelt of eentje die de hele feestzaal opzweept met bekende top-40 nummers, bij Evenses vind je ze allemaal.

Coverband boeken voor je bedrijf

Bij Evenses kun je gemakkelijk online een coverband huren. Bekijk daarom nu direct het overzicht met alle coverbands die bij ons zijn aangesloten. Wij hebben van vrijwel alle beschikbare bands een video beschikbaar, zodat je ze gemakkelijk vanuit huis kunt bekijken en beluisteren. Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om de artiesten live te ervaren tijdens een kijkavond.

Wil je weten wanneer jouw favoriete act aanwezig is op een kijkavond? Bekijk dan de kijkavond overzichtspagina en maak gerust een afspraak om eens gezellig langs te komen. Tip: lees voordat je daadwerkelijk een coverband gaat huren ook eens de recensies van andere klanten op onze website, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Feest op het eigen bedrijf

Een feest op het eigen bedrijf is vrij voor de WKR! Je hebt hier dus niet te maken met een bijtelling wanneer je boven de grens van 1,2% komt. Dat scheelt! Juist daarom zijn feesten op het eigen bedrijf tegenwoordig zo populair. Advance Events heeft zich als evenementenbureau de laatste jaren extra gespecialiseerd in de organisatie van bedrijfsfeesten en evenementen op het eigen bedrijf.

Samen met onze partners hebben we aanzienlijk geïnvesteerd in materialen, mensen en middelen waardoor het mogelijk is geworden tegen aantrekkelijke tarieven een geweldig bedrijfsfeest in het magazijn, de fabriekshal of de bedrijfsloods neer te zetten. We komen graag bij je langs om je aan de hand van voorbeelden te laten zien wat we zoal kunnen. Zowel voor relatie evenementen als personeelsfeesten.